5 Aralık 2011 Pazartesi

'ORA'DA NELER OLUYOR???

selamün aleyküm, diyerek başlayım bugün :) efendim hepimizin aşüre günü mübarek olsun,Allah hepimizin tuttuğu oruçları,ettiği duaları ,pişirdiği aşüreleri kabul etsin. aşüre pişiriyor musunuz bakiim?ben hazırlıklarımı bugün yaptım yarın pişiricem inş.sizinlede paylaşıcam güzel olursa ;)                                                                    hafta sonu neler yaptınız? biz çok yorucu ama bir o kadarda keyifli bir gün geçirdik,ilk rotamız ora'ydı,hani şu yeni açılan avm ve eğlence merkezi..daha tam faaliyete geçmemiş,açılmayan çok yer var,ama tam faaliyete geçtiğinde eminim çok güzel olacak..hadi gezmeye başlayalım..
burası çocuklar için eğlence merkezi,şato şeklinde yapmışlar..içeri girelim mi?
içerideki oyuncakları gören Ahsen nereden başlayacağını bilemedi :) vee atlı karıncayı kestirdi gözüne..

atlı karıcada döndük beraber,sonra küçük evlerin önünde poz verdik durduk kızımla..
Ahsen'den fırsat buldukça bende bir iki poz çekindim. markaların outlet mağazalarıda var,yalnız yarı açık bir mekan olduğu için bu soğuk günlerde çocuklarla gitmek biraz sakıncalı. mağazaların neredeyse yarısı daha açılmamış ama açılmış olanları gezdik bizde..
 
bunlarda kısa günün karı :) ne zamandır istediğim bota kavuştum.. bu arada Kaya Çilingiroğlu ve Feraye Tanyolaç'ta ora'daydı. oğulları Kaya'yı gezdiriyorlardı. azcıkta magazin yapalım dimi ;) ora'dan çıktık, hava güneşli diye florya tesislerine gidelim dedik.
ama yok, kış güneşine aldanmamak gerekiyormuş, nasıl rüzgar vardı, 15 dk.yürüdük,sonra geri döndük ama Ahsen'imizi rüzgar çarptı bir kere, hemen faranjiti nüksetti ve geceyi ateşli geçirdik yine :(  florya'dan dönüşte pazar klasiğimiz olan nalia'ya gittik yine..
çok şükür karnımızıda doyurduk, sonra evin yolunu tuttuk artık..kaç gündür evde oturmanın acısını çıkardım ben hafta sonu, benden bugünlük bu kadar, uzun bir post oldu umarım sıkılmazsınız :) hepinizi öpüyorum,hoşçakalın..

7 yorum:

  1. harika bir gün geçirmişsin ne güzel işte,bende Ora'yı merak ediyordum .sayende biraz görmüş oldum,sevgiler

    YanıtlaSil
  2. birbirimize destek izleyicin oldum senide beklerim:)

    sevgiler..

    http://hayatreceli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. ne kadar güzel bir gün olmuş:) orayı bende çok merak ediyorum, bu kadar reklamını yaptılar gidip görmek lazım:) botlara da bayıldım:)

    YanıtlaSil
  4. hımm şu reklamlardaki Ora =) çok cici bi yere benziyor ama botun şahaneymiş güle güle kullan canım.Yedikleriniz içtikleriniz afiyet bal şker olsun.

    YanıtlaSil
  5. Masallah eglenmissiniz. kisa gunum boyle gecsin isterdim bende Amerikada.
    Yeni acilan yer de gercekten harika. Ruya gibi suslu suslu..
    Muharrem ayiniz hayirli olsun Asureyi bekliyoruz. Guzel olur insallah.
    Sevgiler her zaman beklerim...

    YanıtlaSil
  6. Bu arada giyim tarziniz pek guzel. Bende suslu pakizele olmaya calisanlardanim..))
    Gercekten guzel giyim guzeldir kapali bir bayan icin..

    YanıtlaSil
  7. Herşey çok güzel ama ben her zaman olduğu gibi kuymağın görüntüsüne takıldım :)
    www.yemekaski.com
    seçil

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...