5 Ocak 2012 Perşembe

BİR YAŞIMA DAHA GİRDİM

evet evet ben bugün cidden bir yaşıma daha girdim :) dolu dolu 26 oldum, oooff off 18 yaşıma ne zaman giricem diye beklerken artık 30'a dört kaldı resmen...neyse 20'li yaşların tadını çıkarmak lazım bitmeden :) nasıl çıkaracaksam artık... yine yemek,temizlik,ütü vs.. yaparak geçireceğim harika bir doğum günü beni bekliyor (ühüüüü)  hediye almak isteyenler için bir kaç alternatif sunuyorum :)
ister bu kılıflarıyla birlikte bir ıphone 4s,
ister bu kek çiçeklerden,bunların meyveyle süslenmiş olanları var oda olur..
en güzeli en sona sakladım,ister bu sevimli mini minnacık cooper'ı :)
şaka şaka yeşillik olsun diye koydum işte bunları ama şu bir gerçek ki ciddi anlamda bir arabaya ihtiyaç duyuyorum şu sıralar..neyse sabah sabah içimi döktükten sonra hadi ben kaçayım artıkın, bir sürü iş ve bebelerim beni bekler... kendinize çoook iyi bakın,sevgileeer, saygılar efeniiiimm...

6 yorum:

  1. önce dilemek gerekirmiş bir dileğin olması için ...bence yeni yaşınızda bütün dilekleriniz gerçekleşmesini dilerim....

    YanıtlaSil
  2. canım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara sağlıkla mutlulukla huzurla inşallah hediyeloerin çok güsel umarım sürpriz yapıp getiren olur:)))

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. merhaba;) bir yaşına daha girdiğin bugünde "bi yaşıma daha girdim" de seni gördüğüme sevindim :D yeni yaşın güzel geçsin..
    yalnız 30a 4 kala diye bunalıma girersen ben 30 a 1 ay kala napayıım :))

    not: izleyicilerdeki profil resmini tıklayınca blog adresi görünmüyor:( profil ayarlarını kntrol et istersen, ben google bloglarda pastagüvercini yazıp buldum burayı;) bu arada blog ismin çok güzel ;)

    güzel paylaşımlarda görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
  4. Mrb hediyelerin hepsi birbirinden ciciymis umarim yeni yasinda hepsi senin olur bende 2 ay once 26 oldum ve 15 yasima girmenin hayaliyle yasadigim gunler cok geride kalmis 21 oldugumda cok uzulmus kendimi cok yasli hissetmistim 30 olunca ne hissedicem tahmin bile edemiyorum

    YanıtlaSil
  5. pasta guvericiniii!!! blogunda daha çok şey görmek istiyorumm bi 'selam' deyip kaçma hemen! :) ayrıcada o tasarım cupcakelerinden ve pastalarından daha çok yappppp! :) :)

    YanıtlaSil
  6. canım mutlu yıllar.yeni yaşın hayırlı olsun.bir haftadır nete giremiyordum yeni gördüm.Ah ahh nerde o 20 li yaşlara yeni girmenin heyecanı.benimde 26 yaşım yeni bitti.:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...