25 Kasım 2011 Cuma

KÜBBAN

Kahvaltı benim için günün en güzel öğünü,günün her saatinde kahvaltılık ürünlerden yiyebilirim..pazar günleri ailecek yapılan kahvaltılarında tadı ayrı güzel oluyor tabi,birde sofrayı ben hazırlamamışsam,ooohh değmeyin keyfime,harika bir pazar beni bekliyor demektir :) bugüne kadar dışarıda pek çok açık büfe kahvaltı yerlerine gittik,ama bence içlerinde en bol çeşit ve en güzel lezzet kesinlikle KÜBBAN'da. gaziantep yöresine ait mutfağıyla harika lezzetler sunuyor size, herşey çok taze, hatta orada gözleme açan, börek yapan teyzeler var, sipariş veriyorsunuz, hemen orada yapıp  tazecik getiriveriyorlar,dediğim gibi yöresel olduğu için hiç tatmadığım şeyleride orada tattım. kübban güneşli'de yolunuz düşerse kesinlikle gidin görün derim, pişman olmazsınız.peki sizin tavsiye edeceğiniz kahvaltı mekanları var mı?...hepinize çok güzel bir haftasonu diliyorum,sevgiler...                                                                                               **resim kübbanın resmi sitesinden alınmıştır..

3 yorum:

  1. bende florya tesıslernı sevıyorum ilkbaharda cok güzel oluyor hem sahilde denız havası hem manzara hemde tepenızde ucaklar baya keyifli biyer..

    YanıtlaSil
  2. Hım güzel bir yere benziyor. Bilgilendirdiğin için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. cicibicişeyler ; evet cnm orasıda çok güzel gerçekten,bi ara her pazar oraya dadanmıştık :)lengineer ; evet cnm çok güzel,temiz ve çok lezzetli bir yer :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...