14 Kasım 2011 Pazartesi

BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK

Dikkat!! bu bol fotoğraflı bir post olacaktır.uzun zamandır böyle bol fotoğraflı bir post yazmıyorum,ama bu postta acısını çıkarıcam,hazırsanız başlayalım:) bizim 6 kişilik bir arkadaş grubumuz var ve ne zamandır toplanıp bana gelmek istiyorlardı,ama herkesin müsait olduğu günü ayarlamak zor oluyor tabi,aylaaar sonra nihayet bir çarşamba günü bende brunch keyfi yaptık ve çok keyifli bir gün geçirdik.konuştuk,gülüştük ve hilal abla sayesinde bilgilendikte aynı zamanda,kendisinin maşallah bilmediği yok, google gibi, tıkla gelsin :)) artık 2-3 haftada bir toplanıp brunch yapmaya karar verdik,malum günler kısalıyor sabahtan toplanmak lazım :) şimdi geçelim soframıza..
bu soframızın genel görünüşü,yakından bakalım mı biraz da ?
peçetelerim tabaklarımla uyumluymuş şimdi farkettim :)
bu 'annemin beş çayı tuzlusu', tarifin adı bu, ya değilse konunun annemle alakası yok :)sofra dergisinin şubat 2011 sayısında görmüştüm tarif için buraya tıktık
sıcak patates salatası ve havuçlu rulo salata,tarif için önce buraya tık,sonrada buraya tık.
mahlepli kurabiye tarifi  burada.
peynir tabağımız,biraz karışık görünüyor ama,o gördüğünüz toplar biberli lor,tarifi burada,lor peynirini kendim yapmıştım,aklınızda olsun sizinde yoğurdunuz tutmazsa eğer, güzelce çırpın,ocakta 40-45 dk kaynatın,sonra bir tülbente koyup süzün,alın size tazecik lor kahvaltıda yiyin,hiç markettekiler gibi olmuyor.
yumurtadan civcivler,orjinali burada,eminim orjinalini görünce benimkine çok güleceksiniz :)
hindistan cevizli kurabiye,tarif için buraya tık, bunların haricinde sofrada galeta unlu börek,mozaik pasta ve cheesecake vardı.onları telaşımdan fotoğraflamayı unutmuşum.cheesecake'i arkadaşım yapıp getirmiş ellerine sağlık, o da çok lezzetliydi.bu arada diğer arkadaşlarım da boş gelmemişler,her biri ayrı bir hediye getirmiş,sağolsunlar. onlarda burada işte..
nasıl,çok ciciler değil mi? efendiim bugünlük benden bu kadar,bir dahaki post için beklemede kalın,sevgiler..

16 yorum:

  1. canım yemek takımına bayıldım bi kere, sunumlarına hayran kaldım maşallah sana bigün birlikte de yeriz inşlh sevgiyle ve dua ile kal canım:)

    YanıtlaSil
  2. Şahane bir sofra olmuş. Afiyet olmuş. Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. zeytin koyduğun tabağına,tabak-peçete uyumuna bayıldım gerçekten..o zeytın tabağından mutlaka benımde almam lazım çeyizime..:) herşeyiyle çok güzel bir sofra olmuş canım..

    YanıtlaSil
  4. ŞİRİNCİM, çok teşekkür ederim güzel yorumlarınla beni yalnız bırakmıyorsun,ne güzel olur birlikte böyle bişi yapsak dimi,inş. oda olur bir gün bloggerlar buluşuruz birlikte:) AHU, çok teşekkür ederim cnm,sevgiler.. CİCİBİCİŞEYLER, çok sağol cnm benim,o zeytinlikleride şark handan almıştım daha önce,sen daha gitmedinmi bakiim eminönüne :))

    YanıtlaSil
  5. canım sofran çok güzel gözüküyor.neler neler yapmışsın öyle.ellerine sağlık.arkadaşlar çok iyi oluyor.keşke hep böyle gidilip gelinse.

    YanıtlaSil
  6. haa yemek takımlarımız aynı :))) masada süper olmuş ellerinize sağlık :D

    YanıtlaSil
  7. ZEYZEY,çok teşekkür ederim cnm,keşke dediğin gibi olsa hep :) FATMANIN HOBİLERİ,öylemii? ne güzel.teşekkür ederim cnm..

    YanıtlaSil
  8. Kuşsütünü koymayı unutmuşsun sanırım:)kesin sen onu da hazırlamışsındır:)
    Arkadaşların çok şanslı,eminim bol sohpetli güzel bir gün olmuştur.
    ellerine sağlık..
    evcilik-evcilik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. En sevdiğim şeydir muhabbetli kahvaltı sofraları :)

    Ellerinize emeklerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  10. papatya prenses, çok teşekkür ederim cnm,evet benimde en sevdiğim şeydir kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  11. Harika bir sofra olmuş hem göze hem mideye helede biri hazırlamış hazıra konmuşsan değme keyfine:)yerim o civcivleri benn.

    YanıtlaSil
  12. ne guzel bır sofra en ınce ayrıntısına kadar dusunulmus..özellikle 5 cayı tuzlusuna bayıldım..ellerıne saglık..arkadaslık dostluk buyuk nımet bu zamanda..
    sevgılerımle..

    YanıtlaSil
  13. Yaa sofraya bayıldım.Harika ötesi..Ellerine sağlık canım..Sevdiklerimiz yanımızda olunca keyiflenmemek mümkünmü...En sevdiğim öğün kahvaltıdır.Ağzımın suyu aktı valla..

    YanıtlaSil
  14. binbirçeşni,çok teşekkür ederim cnm,arkadaşlıkların kıymetini bilmek lazım bu zamanda.. mery'cim sağol tatlım,bende çok severim kahvaltıyı,buyur gel beraber yiyelim :)

    YanıtlaSil
  15. İnsan hemşehrisini bulurda bu güzel kahvaltıya çağırmaz mı aşk olsun :)

    YanıtlaSil
  16. tala, :)) sana her zaman kapım açık topraaam :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...