13 Ekim 2011 Perşembe

EN GÜZEL KARADENİZ MUTFAĞI : NALİA

Bugün sizi çok sevdiğim bir mekanla tanıştırmak istiyorum: NALİA sizde benim gibi karadeniz mutfağının lezzetlerini seviyorsanız,bu mekanı gözüm kapalı tavsiye ederim. 2 şubesi var nalia'nın: güneşli ve bostancı.biz yakınlığından dolayı güneşliyi tercih ediyoruz ama bostancıda ki şubesinin atmosferide çok güzel.
mercimek çorbasının yanına gelen kıtır ekmeklere ben bayılıyorum,karalahana çorbası içmek isterseniz o da mısır ekmeğiyle servis ediliyor.
ve tabi ki mıhlama..mıhlama hakkında söyleyecek söz bulamıyorum,şu güzelliğe bakar mısınız?evde ne kadar denediysem o lezzeti tutturamıyorum.
hamsi tava olmazsa olmaz. paluğin krali :)
finali tatlıyla yapmak isteyenler için benim tavsiyem; mısır tatlısı.karamelli,kaymaklı,çok farklı bişey..kesinlikle denemelisiniz.çocuklu aileler için açık-kapalı oyun parkı var.bahçede yemek yerken çocuğunuzda gözünüzün önünde oluyor,o açıdan çok iyi..
benden bu kadaar.. detaylı bilgi için http://www.nalia.com.tr/                                                                       **fotoğraflar nalia'nın resmi sitesinden ve facebook sayfasından alınmıştır.

4 yorum:

  1. Merhabalar. Karadeniz mutfağını hiç denemedim. Karadeniz'e gitmeyi de çok istiyorum. İnşallah Karadeniz'de denerim :) Sevgiler.,

    YanıtlaSil
  2. merhaba ahu hanım,bloğuma hoşgeldiniz,bence kesinlikle denemelisiniz,karadeniz mükemmel bir yer kesinlikle gidilip görülmeli ama burasıda insana kendini karadenizde hissettiriyor :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Temiz ve güzel bir yere benziyor inş bende eşim ve sevdiklerimde giderim ve orda sanada rastlarım kim bilebilir ki :)

    YanıtlaSil
  4. BİRİ TESETTÜRDE MODA MI DEDİ :) gidin canım gerçekten nezih bir yer,daha tavsiye edeceğim yerlerde var,takipte kal :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...