8 Ekim 2011 Cumartesi

HASTAYA ÇORBA YAPILIR,BEN PASTA YAPIYORUM..

Bu şeker hamuru insanda bağımlılık yapıyor,sürekli yapmak istiyorsun.Hastaya çorba yapılır,ben pasta yapıyorum :) Geçen arkadaşım çok hasta olmuş,tabi ben birkaç gün sonra öğrendim.Hastayken insan kendini bir garip hissediyor,ilgi istiyor,kendimden biliyorum :( Bende üzüldüm açıkçası arkadaşımın yanında olamadığıma..neyse gecikmelide olsa gittim yanına, tabi süslü bir pasta yaparak :)
Daha önce kurabiye ve cupcake denemem olmuştu ama,pastada ilk kez denedim şeker hamurunu..çok beğenmedim ortaya çıkan görüntüyü,ama ilk kez yapan biri için fena değil işte..bu konuda öğrenecek daha çok şeyim var. puff!!

9 yorum:

  1. hmmmm nefis,cok isterdim bende öğrenebilmeyi,nereden başlamak lazım yada ilk olarak ne almak lazım acaba,sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. çok çok güzel yapmışsın bence :)

    YanıtlaSil
  3. mydepo ; teşekkür ederim cnm,şuan o kadar amatörce çalışıyorum ki tamamen hobi olarak yapıyorum,ben kızımın mevlitinde kurabiye yapmak üzere şeker hamuru almıştım sadece ve evde kendi kurabiye kalıplarım vardı, onlarla çalıyorum şimdilik. bakamak istersen ; http://pastaguvercini.blogspot.com/2011/09/el-emegi-ile-yaplan-her-daha-degerli.html

    YanıtlaSil
  4. helin ; çok teşekkür ederim cnm beğenmene sevindim.

    YanıtlaSil
  5. gerçekten çok güzel olmuş, ellerinize saglık :) bence artık çorba degilde böyle nefis pastalar gelsin, hasta oldugumuzda :)

    YanıtlaSil
  6. aslı ; teşekkür ederim cnm,ama kimse hasta olmasın ya,ağız tadıyla yiyelim pastaları :) sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. merhaba,
    görüntüsü gerçekten çok hoş olmuş ama ben tadından endişeliyim. küçükken pastaların üzerindeki süslere ağzımın suyu akar güllerden bi tane çarpardım ama ne yazıkki tadı görüntüsü kadar güzel çıkmazdı, kıtır kıtır acaip tatlı bişey olurdu. tabi teknoloji değişip daha farklı malzemelerden mi yapılıyo şimdilerde bilmiyorum.

    kolay yenebiliyomu? cevaplarsanız sevinirim. tadı da güzelse örüntüsü çok hoş zaten bende deneyim. sizde süsleme konusunda baya beceriklisiniz anlaşılan...

    YanıtlaSil
  8. merhaba nuran hanım,yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle,şeker hamurunun tadını merak etmişsiniz,şeker hamuru adı gibi sırf şekerden yapılıyor,tadı marshmallowu andırıyor,hatta ben denemedim ama marshmallowdan yapılan şeker hamuru tarifi var.herkesin damak tadı farklıdır tabi ama bana göre çok büyük bi değişim oluşturmuyor,denemenizde fayda var..umarım yardımcı olmuşumdur,sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. canım tüm blog yazarları ,facebook vesilesi ile blogunu keşfetmiş bulunuyorum :) çok keyifli bir blog olmuş henüz bir kısmını gezdim gzmeye devam edeceğim... bu arda pastada çok sevimli görünüyor ellerine sağlık ,şeker hamuru hakikaten bağımlılık yapıyor bağımlısıyım ordan biliyorum:)... sık sık uğrıyacağım izlemeye aldım

    bende beklerim
    http://partivakti.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...