1 Ekim 2011 Cumartesi

ONLİNE ALIŞVERİŞ

Günümüzde online alışveriş çok kullanılıyor biliyorsunuz,kimileri biraz bu durumdan çekinirken (ki bende öyleydim yakın zamana kadar),kimileri de teknolojinin imkanlarını sonuna kadar kullanıyor.Benim bildiğim bir kaç güvenilir site vardı,şimdi bunlara bir tane daha eklendi,hemde sırf tesettürlüleri düşünen bir site.. http://www.yenimoda.com/  Bizi de düşünen birilerinin olması çok güzel.. ve  bende ilk alışverişimi bu siteden yaptım,siparişim 1 hafta içinde güzel bir şekilde paketlenerek elime ulaştı,ben memnun kaldım bu alışverişten ve devam da edicem inş. sürekli takipteyim :)

aldığım elbise bu,yasemin akat imzalı bu elbisenin yakasında ve belinde ki fermuar detaylar çok hoş düşünülmüş,ufak detaylara bayılıyorum,bir anda bambaşka bir hava verebiliyorlar.. Aşağıdakilerde pabuçlarım onlarında fermuar detaylarına dikkat! :)
artık bir bütün olarak siz hayal edin,gerisini sizin hayal gücünüze bırakıyorum :) benden bugünlük bu kadar,yorumlarınızı bekliyorum,öyle okuyup kaçmak yok tamam mı,burada kendi kendime konuşuyormuş gibi hissediyorum :) öpüyorum,sevgiler..

2 yorum:

  1. Çok yakışmış aldığın elbise. Ben yenimodadan iki kez sipariş verdim memnun kaldım ikisindende. Ama ayakkabım büyük numara geldi kullanamadım geride iade etmedim kıyamadım vermeye :) Genelde pek güzel şeyler olmuyor ben bakabildiğimde. Güzel olanlarda hep tükenmiş oluyor. Elbiseler vardı çok hoş ve ucuz onlar bitmiş. Kaçırdığıma yanarım. Aklıma getirdin dur bir daha bakayım siteye :)

    YanıtlaSil
  2. ay evet bende üzüldüm o elbiselere,bide sabah erken saatlerde bakmama rağmen bitmişti,millet kaçta başlıyorsa artık alışverişe :) aldıklarını güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...