31 Ekim 2011 Pazartesi

(: ŞARK HAN GANİMETLERİ :)

Bu eminönü ziyaretini yapalı bir kaç hafta oldu aslında ama anca paylaşıyorum.havaların çok soğuk olduğu günlerde güneşin arada bir kendini gösterip 'cee-ee' yaptığı olmuştu ya, işte o günlerden birinde kendimi attım dışarıya.her türlü zorluğa rağmen ulaşmayı başardım şark han'a. ne zorluğu mu? anlatayım efendim.. ben yaklaşık 1,5 senedir dışarı tek başıma çıkmıyorum,çıkamıyorum daha doğrusu,ufaklıkların ikiside küçük olunca bu durum kaçınılmaz oluyor tabi..gideceğim yerlere ya eşimle gidiyoruz ya da taksiyle falan gidiyorum.Ahsen kreşe başlayınca biz ufaklıkla başbaşa kaldık tabi,1-2 hafta yine uzak bir yere gidemedim,sanki hep kreşten arayıp,Ahsen durmuyor gelin alın diyecekler gibi geldi,ama böyle bişi olmadı tabi,neyse ben duruma iyice alışınca hadi dedim eminönüne gideyim,epeydir gitmiyorum. çıktım evden, akbili uzun süredir kullanmıyorum ya dolu mu değilmi onu bile unutmuşum,akbil dolum bayi arıyorum,araa araa 1 durak boyunca yürüdüm yok efendim,çatlıcam. meğersem artık akbilmatik'ler varmış,ordan dolduruyormuşsun,ama ben beceremedim tabi :)oradaki gençlerden yardım istedim yaşlılar gibi :)sağolsunlar kabul ettiler ama benim akbil iptal olmuş, doldurmuyor makine,neymiş istanbul kart almam gerekiyormuş,akbil kalkacakmış,falan filan. neyse dedim jeton alayım bari, eskiden onuda bayide satarlardı, şimdi oda jetonmatik'ten alınıyor ama ben tabiki onuda beceremedim :) orada selpak satan bir çocuk vardı,ondan rica ettim,aldı sağolsun. 'abla 1 tane yetermi '  diye soruyor,yok dedim al 5-6 tane,bir daha nerde bulacağım seni :) neyse sonunda jetonuma kavuştum,bindim tramvaya,uzun zamandır toplu taşımaya binemiyorum ya, nasıl duygulandım varya, ağlıcam resmen mutluluktan. hiç bir zorluk yıldıramadı beni ve sağ salim vardım eminönüne,ilk işim şark hana gitmek oldu tabi,neler mi aldım? hemen paylaşıyorum...
ne zamandır mutfağıma saat arıyorum,bunu görünce hoşuma gitti hemen aldım.

bu gördüğünüz sevimli marulun içinde limon çatalları var ama ben küçük kanepeler yapıp,bunlarla süslemeyi düşünüyorum.

bu da kafes şeklinde bişi,ne deniyor bunlara bilmiyorum,içine sıvı bişi koyuyorsun yanıyor.yanınca alttaki resim gibi oluyor,anlamışsınızdır zaten :)
ben bu eski arabalara bayılıyorum,hepsini alıp eve koyasım var.şimdilik bu sarı school bus'la başladık bakalım..
bu elbise askılarını benim minnoşlara aldım :)
ve son olarak bunuda eşime aldım,ofise koyması için,onu unutmak olmazdı dimi ama? nede olsa onun sponsorluğunda yapıyoruz bu alışverişi :) eveet şark han'dan aldıklarım bu kadar,bu uzuun postumuzun sonuna geldik umarım sıkılmamışsınızdır,hepinize sevgiler sunuyorum,takipte kalın....

16 yorum:

  1. hepside çok cici canım bayıldımm..özelliklere miniklere aldıgın askılıklara ve kafeslere güle güle kullanırsın inşallah..öperim kocaman..

    YanıtlaSil
  2. Canım aldıkların çok hoş özellikle kandile bayıldım Allah sağlıkla ve güzel günlerde kullanmanı nasip etsin inş cancığazım öptüm ... :)

    YanıtlaSil
  3. CİCİBİCİŞEYLERR, teşekkür ederim cnm,daha güzelleri senin olsun :)hoşgeldin bloğuma.. BİRİ TESETTÜRDE MODA MI DEDİ:) ,amin canım, sende hoşgeldin bloğuma her zaman beklerim..

    YanıtlaSil
  4. sarı otobüsü bizim buralara doğru gönderin.bayıldım ...
    çok hoş şeyler almışsınız.güzel günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  5. zeyzey; göndereyim cnm bende bayılıyorum bu arabalara, daha orada neleri var görsen...teşekür ederim

    YanıtlaSil
  6. selamlar arkadaşım.ziyaretin mutlu etti beni.ben de koştum sana.takibimdesin.
    en kalb-i duygularımla.tekrar görüşmek dileğiyle

    YanıtlaSil
  7. hoş geldin minticim,her zaman beklerim..

    YanıtlaSil
  8. Kafesler ve kedi askılıkları çok beğendim.
    Paylaşımın için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  9. canım hepsi çok zarif çok şık güle güle kullan:))

    YanıtlaSil
  10. boncuk mutfakta,şirin aksoy ; teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun..

    YanıtlaSil
  11. ne güzel şeyler almışsın! özellikle kafeslere ve hayvanlı askılara bayıldım:) güle güle,güzel günlerde kullan.
    hepsi şarkhan'dan mı? bi de o kafesleri ve askıları ne kadara aldın acaba?

    YanıtlaSil
  12. lezzet karnavalı, teşekkür ederim cnm,hoşgeldin bloğuma :) kafesi kuru kahveci mehmet efendinin sokağında bir yeden aldım fiyatı 15 tl,askılıklar şark handan tanesi 2 tl..

    YanıtlaSil
  13. Hepsi çok güzeller güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.özellikle kafeslere bayıldım çok zevklisiniz.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. mery'cim, teşekkür ederim cnm,bloğuma hoşgeldin :)

    YanıtlaSil
  15. çok güzeller bayıldım herbirine:) şark hana uğrama vaktim gelmiş benimde:))

    YanıtlaSil
  16. pembe gönlüm sende, git cnm hiç durma bence :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...