7 Ekim 2011 Cuma

TÜTÜ YAPALIM

Bugün sizinle kızlarımıza tütü yapıp onları sevindirelim mi? ben tütüyü kız çocuklarına çok yakıştırıyorum ve bugün bir blogda yapımını görür görmez sıvadım kolları. Ünlü mağazalarda onlarca liraya satılan tütünün maliyeti çok az aslında ,yapmasıda kolay ve zevkli..Hemen bitiyor çünkü dikiş yok..Sadece lastik,makas ve tül lazım.. yapım aşamaları burada. Benim yaptığımsa işte bu..
bu ilk hali , daha sonra beline kurdele geçirerek denedim,
kuzucum da hasta hasta bana mankenlik yapmaya çalıştı :)
işte bu kadaar..hemencik yapılıp giyiliveriyor.siz nasıl buldunuz?

11 yorum:

  1. Allahım o nasıl bir tatlılıktır öyle...Maşallah yaa...

    YanıtlaSil
  2. bir güzel çift; teşekkür ederiz teyzesi..

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık çok güzel olmuş. Bu arada kuzucuğuna maşallah bence güzel bir mankeninde olduğu için tütü o kadar güzel duruyor :)))

    YanıtlaSil
  4. harika buldum arkadaşım:) maşallah kuzucuğumada pek cici pek güzel:)benimde kızım var 4buçuk yaşında pek süslü ama benim elim böyle şeylere pek yakışmıyor sanki.. bol bol okuyun kızınızı Allah nazarlardan korusun onu..blogunu çok beğeniyorum yaptığın yemekler pastalar çok nefis görünüyor izlemeye almıştım zaten seni..emeğine ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  5. yeni gelin ;teşekkür ederim beğenmene sevindim, o manken için yapıldı zaten o tütü,nasıl sevindi bi görsen hastalığını falan unuttu :)

    YanıtlaSil
  6. şirin aksoy ;teşekkür ederim arkadaşım,sende çok güzel şeyler yapıyorsun halsızlık etme kendine :)

    YanıtlaSil
  7. canım maşallah prensesine.hakikaten bolbol oku sarı papatyaya.kızının güzelliğinden tütüsüne bakamadım.şaka bi yana çok güzel olmuş.bende yaptım bizim miniğe.ama henüz oturmayı bile beceremeyen kızımda hiç olmadı.hevesle giyeceği günleri bekliyorum.birde ben yaparken galiba çok sıktım lastikler sünmüştü biraz .sizin kide öyle oldu mu?

    YanıtlaSil
  8. zeyzey ; evet canım ilk olarak benimde öyle oldu bende çok sıkmışım,gevşettim sonra ve lastiğini kızımın beline göre ayarladım.benim ufaklık içinde tütülü tayt yapmaya çalışıcam eğer güzel olusa burda paylaşırım cnm,sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. Allahım çok tatlı kızınız, maşallah :) ve geçmiş olsun. şimdi nasıl oldu, iyimi?

    Tütü çok güzel olmuş, ellerinize saglık ve çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  10. aslı ; evet canım şimdi biraz daha iyi sağol. teşekkür ederiz güzel yorumun için..

    YanıtlaSil
  11. Ayyyy maşallay bu tatlı prenses iyice prensese benzemiş çocukları çok seviyorum ilerde benm bi çocuğum olursa artk bilmiyorum ona neler yaparım :)) şimdiden yapsam mı ne bu tütütden :)) becerirmiyim bilmiorum :)Allahım size bağışlasın inş.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...